Fani heitti dildon pelikentälle – mitä teki tuomari!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on totuttu näkemään rantaleluja SM-liigan pudotuspeleissä, kun hävinneelle joukkueelle toivotetaan hyvää kesälomaa heittämällä rantapalloja jäälle. Yhdysvalloissa pelattavassa National Football Leaguen eli NFL:n amerikkalaisen jalkapallon ammatiliigan pelissä nähtiin äsken kentälle heitetty dildo.

Buffalo Billsin ja New England Patriotsien pelissä todistettiin erikoinen tilanne, kun yksi Billsien kannattajista heitti autenttisen seksivälineen pelikentälle. Aitoa sukupuolielintä muistuttava dildo lensi kaaressa nurmelle kesken hyökkäyskuviota. Pelaajat eivät näyttäneet kiinnittäneen seksivälineeseen mitään huomiota, mutta kotikatsomoissa tilanne aiheutti hupaisia tuntemuksia.

The Fumble -sivusto näyttää, kuinka yksi tuomareista potkii dildon kentän laidalle, jotta peli pääsee jatkumaan. Moni ihmettelee, kuinka suurikokoista seksivälinettä ei ole huomattu areenan turvatarkastuksissa. Dildot harvoin kuuluvat kannattajien perusvarusteisiin.