Mopsi huutaa innostuessaan – kirkuu keuhkojen täydeltä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi koirien tunnistetuimmista äänistä on haukkuminen, mikä on lähes kaikille koirille luonnollinen tapa kommunikoida muiden koirien kanssa ja ilmaista itseään. Kaikki koirat eivät kuitenkaan osaa haukkua aivan samalla tavalla kuin muut.

Verkossa on nähty monia hauskoja esimerkkejä, joissa koirat ääntelevät erikoisilla tavoilla. Nyt videolla ihastuttaa suloinen Megan-niminen mopsi, jolla on tapana kirkua haukkumisen sijaan. Mopsin ei ole kuultu koskaan haukkuvan, mutta kirkuvan sitäkin useammin.

Megan oli eräänä päivänä ilmestynyt miehen ovelle tulehtuneen silmän kanssa. Koiran omistajaa ei löytynyt, minkä vuoksi mies päätti hoitaa Meganin kuntoon ja ottaa sen luokseen asumaan. Mies huomasi nopeasti Meganissa olevan sellaisen huvittavan piirteen, että aina innostuessaan se alkaa kirkumaan.