Koiraa yritettiin opettaa uimaan – nauttikin pelkästä kellumisesta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi luulla, että koirat osaisivat automaattisesti uida hypätessään veteen. Näin ei kuitenkaan kaikkien koirien kohdalla ole, minkä vuoksi moni omistaja joutuukin itse opettamaan koiraa tai vie sen uimakouluun mikäli haluaa, että koira oppii uimaan.

Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa suloista siperianhuskya on yritetty opettaa uimaan. Koiralle on puettu oranssit kellukkeet, joihin on kiinnitettynä hihna, minkä jälkeen koira on laitettu uima-altaaseen polskimaan.

YouTube-videolla nähdään millainen lopputulos uimakoulussa saatiin aikaiseksi. Siperianhusky oli ollut niin nokkela, että se oli lopettanut uimisen kokonaan huomatessaan, että se voi vain kellua. Koira nauttii selvästi olostaan altaassa kun se pysyy veden pinnalla ilman minkäänlaisia ponnisteluita.