Plus-kokoinen malli sykähdytti Venice Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Iskra Lawrence on tunnettu intohimoisena luonnollisen vartalokuvan puolesta puhujana. Nainen on jo niittänyt menestystä plus-kokoisena mallina ja on ylpeä siitä, ettei anna kenellekään lupaa käsitellä hänen kuviaan jälkikäteen.

Eilen Iskra ikuistettiin kuvauksissa Venice Beachilla, Kaliforniassa. Neitokainen oli pukeutunut pinkkeihin bikineihin ja poseerasi kameroille rannan tuntumassa.

Taannoin Iskra Lawrence käsitteli itse kuvaansa osoittaakseen seuraajilleen miten helposti kuvilla voi valehdella. Nainen muokkasi kuvaansa kymmenen minuutin ajan ja siloitti ihoaan, kavensi vyötäröään, pienensi käsiään ja suurensi rintojaan. Lawrence ei myöskään pidä siitä ajatuksesta, että ihmiset automaattisesti pitävät käsitellyn kuvan naista kauniimpana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash