Nainen sai poikaystäviltä 20 iPhonea – myi puhelimet ja osti talon

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen nainen seurusteli samaan aikaan 20 miehen kanssa. Hän sai jokaiselta kumppaniltaam lahjaksi iPhone 7 -puhelimen. Nainen myi lahjat eteenpäin ja osti rahoilla talon maaseudulta.

Xiaoli-nimimerkkiä käyttävä sarjadeittailija kertoi bisneksestään Proud Qiaoba -blogissa. Shenzhenistä kotoisin oleva neitokainen oli pyytänyt miehiä ostamaan hänelle tuliterän Applen älypuhelimen lahjaksi. Nainen myi puhelimet eteenpäin netissä ja tienasi niillä yhteensä 16.300 euroa.

Summa riitti kattamaan omakotitalon takuusumman kiinalaiselta maaseudulta. Nainen halusi hankkia asunnon ikääntyville vanhemmilleen. Xiaolin tarina leviää tällä hetkellä kiinalaisella Weibo-sivustolla viraalina ja sitä on jaettu yli 13 miljoonaa kertaa, BBC uutisoi.