Beyonce ja Jay Z yllättivät Halloween-asuilla – olivat Barbie ja Ken!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähtien halloween-puvut ovat jälleen viime päivinä keränneet verkossa niin ihastusta, naurua kuin raivoakin. Poptähti Beyoncen ja räppäri Jay Z:n asut lukeutuvat tämän vuoden kekseliäimpiin ja näyttävimpiin.

Pariskunta pukeutui Barbie ja Ken -nukeiksi. Beyoncen päällä nähtiin mustavalkoinen uimapuku, retrotyyliset aurinkolaisit ja korkokengät. Jay Z oli pukenut päälleen mustan puvun ja rusetin.

Pelkkinä nukkeina esiintyminen ei riittänyt, vaan tähtien asukokonaisuuteen kuuluivat myös pahviset lelupakkaukset. Beyoncen ilmoitettiin olevan pakkauksessa musta Barbie, kun taas Jay Z oli musta keräilyversio-Ken.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on