Mies säilytti avaamatonta olutta 32 vuotta – avasi suosikkijoukkueen voitettua mestaruuskisat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tehtiin todellista urheiluhistoriaa Chicago Cubs -joukkueen voitettua baseballin ammattilaissarja MLB:n mestaruuden ensimmäistä kertaa 108 vuoteen. Cubs voitti Cleveland Indiansin seitemännessä finaalipelissä lukemin 8-7.

Mestaruusvoitto oli monille kauan odotettu tapahtuma. Eräs amerikkalaismies oli säilönyt Coors-merkkisen oluen jääkaappiinsa vuonna 1984 luvaten avaavansa sen sinä päivänä kun Chicago Cubs voittaa MLB:n mestaruuden. Nyt 32 vuoden odotus on päättynyt.

Twitter-käyttäjä Gracejo jakoi yhteisöpalvelussa videon vuosikymmeniä vanhan oluttölkin avaavasta isoisästään. Poikansa yllytyksestä huolimatta mies ei suostunut juomaan tölkin sisältöä. Oluen hajua kuvaillaan videolla vähemmän yllättäen oudoksi.

– Sinun pitäisi juoda se jotta voisit kuolla onnellisena miehenä, vanhuksen poika vitsailee videolla.