Mies säilytti avaamatonta olutta 32 vuotta – avasi suosikkijoukkueen voitettua mestaruuskisat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tehtiin todellista urheiluhistoriaa Chicago Cubs -joukkueen voitettua baseballin ammattilaissarja MLB:n mestaruuden ensimmäistä kertaa 108 vuoteen. Cubs voitti Cleveland Indiansin seitemännessä finaalipelissä lukemin 8-7.

Mestaruusvoitto oli monille kauan odotettu tapahtuma. Eräs amerikkalaismies oli säilönyt Coors-merkkisen oluen jääkaappiinsa vuonna 1984 luvaten avaavansa sen sinä päivänä kun Chicago Cubs voittaa MLB:n mestaruuden. Nyt 32 vuoden odotus on päättynyt.

Twitter-käyttäjä Gracejo jakoi yhteisöpalvelussa videon vuosikymmeniä vanhan oluttölkin avaavasta isoisästään. Poikansa yllytyksestä huolimatta mies ei suostunut juomaan tölkin sisältöä. Oluen hajua kuvaillaan videolla vähemmän yllättäen oudoksi.

– Sinun pitäisi juoda se jotta voisit kuolla onnellisena miehenä, vanhuksen poika vitsailee videolla.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat