Uutuussovellus tekee luonneanalyysin – kertoo kuinka sovitte yhteen

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat etsiä unelmiensa kumppania kymmenien eri treffisovellusten kautta. Suosituimmat ohjelmistot keskittyvät lähinnä henkilöiden pintapuoliseen esittelemiseen muutaman lauseen ja valokuvan kera.

Mikäli haluaa onnellisen parisuhteen, kannattaa kiinnittää enemmän huomiota toisen persoonallisuuteen ja siihen, sopiiko se oman luonteen kanssa yhteen. PersonalityMatch-niminen applikaatio mahdollistaa ilmaisen persoonallisuustestin tekemisen. Tuloksia voi sen jälkeen verrata kavereiden tai kumppaniehdokkaiden kanssa. Persoonallisuus paljastaa ihmisestä kaiken ja sovellus analysoi tuloksia keskenään.

Sovelluksen avulla voi muun muassa tarkastella kahden ihmisen kemioita ja yhteensopivuutta luonneanalyysien avulla. Applikaatio vertailee henkilöitä keskenään ja kertoo, kuinka hyvin eri persoonallisuudet tulevat toimeen ja mitkä saattavat olla heidän suhteensa suurimmat kompastuskivet. Sovellus on ilmainen, mutta lisäanalyysit tarvitsevat maksullisen palvelun.

Online Commerce Group BV
Online Commerce Group BV