Ei mennyt kuin Strömsössä: Koira pureskeli pureskelunestoaineen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa koirista tekee tuhojaan yksin ollessa. Ne saattavat muun muassa repiä ja purra kodin tavaroita. Koiranpennuille asunnon irtaimiston järsiminen on yleisempää, mutta myös usein kotia vaihtaneet täysikasvuiset koirat voivat purkaa stressiä, turvattomuutta tai tylsyyttä tavaroita pureskelemalla.

Markkinoilla on tuotteita, joiden tulisi estää koirien turha tavaroiden pureminen, raapiminen ja nuoleminen. No Chew Deterrent -nimisen aineen väitetään olevan koirille vastenmielistä. The LAD Bible Oz -sivusto on julkaissut ironisen kuvan Facebookiin, jossa todistetaan suihkeen toimimattomuus.

Perheen koira on nimittäin nakertanut suihkupullon käyttökelvottomaan kuntoon. Ihmeaineiden sijaan koiranomistajien tulisi opettaa koiralle yksinoloa harjoittelun avulla. Opetuksen avulla voi poistaa stressitekijät, jotta lemmikkieläin viihtyisi myös yksin. Yhdessäolon aikana koiralle tulee tarjota vastapainoksi runsaasti aktiviteetteja, jotta turhautumista ei pääse syntymään.

https://www.facebook.com/TheLadBibleOz/photos/a.183155971817300.44180.175750359224528/1198773480255539/?type=3&theater