Kim Kardashian haluaa kolmannen lapsen – harkitsee sijaissynnyttäjän käyttämistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on vannonut televisiokameroiden edessä, että hän ei tule haluamaan enää enempää lapsia hänen terveydellisten syidensä vuoksi. Kardashianin kummatkin raskaudet olivat hänelle vaikeita, ja hän oli monta kertaa raskauksien aikana sairaalassa kipujen vuoksi.

Nyt Kim Kardashian on kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan sanonut, että hän voisi kuitenkin haluta muilla keinoilla lisää lapsia. Kardashian ei halua enää itse kokea raskautta, mutta hän olisi valmis sukua jatkaakseen etsimään vaihtoehtoisia keinoja lapsen saamiseen.

36-vuotias Kim Kardashian haluaa etsiä lisää tietoa sijaissynnyttäjistä, ja pitää sitä mahdollisena vaihtoehtona lasten hankkimiseen. Hän haluaisi 39-vuotiaan miehensä Kanye Westin kanssa sittenkin vielä kolmannen lapsen, minkä vuoksi hän haluaa tutkia sijaisäidin käyttämisen mahdollisuutta.