Turisti otti selfietä museossa – tuhosi historiallisen patsaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalissa sijaitsevassa museossa esillä ollut historiallinen patsas on tuhottu turistin toimesta. Pyhää Mikaelia esittänyt veistos kaatui brasilialaisen turistin yritettyä ottaa itsestään selfiekuvaa.

Turisti oli vierailemassa Lissabonin kansallisessa taidemuseossa. Mies yritti ottaa selfiekuvaa takanaan olleen Pyhän Mikaelin patsaan kanssa. Perääntyessään kohti patsasta hän törmäsi siihen, jolloin veistos putosi jalustaltaan ja meni rikki.

– Olen työskennellyt tässä museossa vuosien ajan enkä muista yhtäkään vastaavanlaista tapausta, museon apulaisjohtaja Jose Alberto Seabra Carvalho kuvailee Daily Mail -lehden mukaan.

Patsasta on asiantuntijoiden mukaan lähes mahdoton korjata entiselleen. Portugalin viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat