27-vuotias matkustanut jo 181 maassa – enää 15 käymättä

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä sosiaalisessa mediassa nousee esiin upeita kanavia, joissa maailmaa matkaavat nuoret aikuiset kuvaavat ja kertovat seikkailuistaan eri puolilla maapalloa. Kymmenissä maissa vieraileminen saa muut matkakuumeiset kateellisiksi, mutta se ei ole kuitenkaan vielä mitään verrattuna tämän 27-vuotiaan naisen seikkailuihin.

Conneticutista kotoisin olevalla Cassandra De Pecolilla on tavoitteenaan vierailla kaikissa maapallon itsenäisissä maissa. Hän on matkustanut 2015 vuoden heinäkuusta saakka ja käynyt jo 181 eri maassa. Naisella on enää 15 maata jäljellä, minkä jälkeen hän on saavuttanut tavoitteensa.

Cassandra De Pecolin matkan nimi on Expedition196 ja hänen tavoitteenaan on käydä kaikissa 196 itsenäisessä maassa ennätysvauhtia. Naisella on vielä 40 päivää aikaa vierailla jäljellä olevissa 15 maassa, minkä tehtyään hän on ensimmäinen nainen, joka on käynyt kaikissa maapallon maissa. Tavoiteajan alittuessa hän tulee olemaan vielä maailman nopein kaikissa maissa käynyt ihminen.

https://www.instagram.com/expedition_196/

Togo ?

A photo posted by ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) on

Nature Seeker in the #DPRK ?

A photo posted by ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) on

After a 1 hour and 15 minute fast paced uphill trek, I arrived at Paro Taktsang. The pilgrimage was like something out of Avatar, a dream to trek, through low hanging clouds with a harrowing drop at any given moment on either side. Prayer flags swayed through the pines, prayer wheels spinning in the breeze, and tsa-tsas (ashes of the dead) wedged between crevices of stone. Passing over a bridge and waterfall and up the last flight of stairs, I entered one of the chambers where I was completely alone. Tip-toeing past the glowing butter candles and sacred relics, I kneeled on a rug, cracked open an aged window and rested my head on the windowsill to reflect and admire the massive 2,000ft plunge into the vast Himalayan valley below, as clouds swiftly passed. Without my phone or camera equipment, I was able to consciously enjoy this moment in peace. ? • • • #expedition196 #everycountryintheworld

A photo posted by ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196) on