Courtney Stodden kuin Playboy-pupu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskenmenosta toipunut teinivaimo Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Halloweenina povipommi peitti kaljunsa peruukilla ja maskeerasi kasvonsa pelottavaksi sirkushahmoksi, mutta nyt hänet on kuvattu pupuna julkkisjuhlissa.

Courtney Stodden osallistui eilen SUR-klubilla West Hollywoodissa järjestettyyn tilaisuuteen, jonne hän saapui niukassa asussa ja eräänlaiset pupukorvat päässään.

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai viime kesänä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa, mutta he kertovat raskauden menetyksen lähentäneen heitä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash