Poikkeuksellinen huijausviesti leviää sähköpostissa – älä klikkaa tai vastaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia yritetään tasaisin väliajoin huijata erityisesti sähköposteissa leviävillä viesteillä, jotka on naamioitu pankkien viesteiksi. Niiden linkit johtavat kuitenkin huijarien sivustoille, joissa kuluttajilta yritetään varastaa pankkitunnuksia ja luottokorttien tietoja.

Parhaillaan Suomessa leviää poikkeksellinen huijausviesti, joka on naamioitu verottajan lähettämäksi. Huonolla suomella kirjoitetussa viestissä vastaanottajan kerrotaan saaneen veronpalautusta.

Rahan saadakseen vastaanottajan tulee täyttää linkin takaa löytyvä lomake, jossa huijarit pyytävät tarkempia tietoja. Viestiin ei tule luonnollisestikaan missään nimessä vastata, eikä linkkiä klikata.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat