Koira maistoi kirpeää karkkia – katui välittömästi rohkeuttaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien omistajat tietävät, että lemmikit rakastavat omistajiaan ja ovat niille todella omistautuneita varsinkin silloin kun ihmiset ovat syömässä. Koirat kerjäävät pöydästä yleensä lihaisten herkkujen lisäksi myös kaikkea sellaista, joka ei niiden ruoansulatukselle edes sovi.

Tällä kerralla mies on halunnut kuvata tilanteen, jossa hänen koiransa kerjää häneltä pöydän ääressä. Tällä kerralla mies syö kuitenkin kirpeitä karkkeja, joiden mies tietää olevan epämiellyttäviä koiran makuun. Mies päättää lopulta antaa koiran nuolaista pientä karkkia kerran kun koira niin näyttää itse haluavan.

Koira lipaisee innoissaan miehen kädessä olevaa vihreää karkkia, minkä jälkeen se lipoo useita kertoja suupieliään. Kun mies tarjoaa karkkia koiralle uudelleen, se alkaa hyppimään, väistelemään ja pudistelemaan vauhdikkaasti päätään puolelta toiselle merkiksi siitä, että yksi maistaminen sai tällä kerralla riittää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat