Saara Aalto mykistävästä esityksestään: ”Tämä kilpailu on niin kova…”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalainen Saara Aalto teki eilen illalla historiaa Britannian X Factor -kilpailussa esittämällä discoteemaisessa illassa kappaleen, josta hän teki veretseisauttavan upealla esityksellään uudelleen hitin. Kilpailukappaleena oli vähemmän tunnettu Barbara Streisandin ja Donna Summerin No More Tears (Enough Is Enough).

Esityksen jälkeen Saara kommentoi suoritustaan, joka sai vuolasta ylistystä niin tuomareilta kuin katsojilta ja faneilta. Kyseessä oli nimittäin ylivoimaisesti Saaran X Factor -uran upein esitys ja kyseisestä kappaleesta paras versio koskaan. Luonnollisesti myös Saara oli esitykseen tyytyväinen.

– Kova työ tuotti tulosta tänä iltana. Minä todella nautin jokaisesta sekunnista lavalla. Tuomarit ja yleisö pitivät siitä ja minä todella toivon, että sinäkin pidit siitä. Tämä kilpailu on niin kova, että jos pidit siitä ja haluat nähdä enemmän, äänestä minua. Kiitos tuestanne, Saara Aalto iloitsi.