20-vuotias Zendaya niittää suosiota muotisuunnittelijana – avasi oman verkkokaupan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zendaya Coleman on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan hyvin myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 20-vuotias kaunotar on ottanut jälleen uuden osa-alueen haltuunsa alkaessaan suunnittelemaan vaatteita.

Zendaya avasi juuri oman verkkokauppansa, josta pystyy ostamaan naisen suunnittelemia vapaa-ajan vaatteita. Daya By Zendaya -merkin vaatemallisto on suunniteltu mahdollisimman androgyyniksi niin, että lähes kaikki vaatekappaleet sopivat sekä naisten että miesten pukemiksi.

Zendaya kertoi People-lehdelle, että vaatemallisto kuvastaa täydellisesti sitä millainen hänen identiteettinsä ja oma henkilökohtainen tyylinsä on. Hän suunnitteli kaikki Daya By Zendaya -malliston vaatteet yhdessä hänen luottostylistinsä Law Roachin kanssa.