20-vuotias Zendaya niittää suosiota muotisuunnittelijana – avasi oman verkkokaupan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zendaya Coleman on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan hyvin myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 20-vuotias kaunotar on ottanut jälleen uuden osa-alueen haltuunsa alkaessaan suunnittelemaan vaatteita.

Zendaya avasi juuri oman verkkokauppansa, josta pystyy ostamaan naisen suunnittelemia vapaa-ajan vaatteita. Daya By Zendaya -merkin vaatemallisto on suunniteltu mahdollisimman androgyyniksi niin, että lähes kaikki vaatekappaleet sopivat sekä naisten että miesten pukemiksi.

Zendaya kertoi People-lehdelle, että vaatemallisto kuvastaa täydellisesti sitä millainen hänen identiteettinsä ja oma henkilökohtainen tyylinsä on. Hän suunnitteli kaikki Daya By Zendaya -malliston vaatteet yhdessä hänen luottostylistinsä Law Roachin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat