Totta se on! Jounin Kauppa jakaa taas kasoittain rahaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin ja sosiaalisessa mediassa suosituin kyläkauppa, Äkäslompololla sijaitseva Jounin Kauppa, on tullut tunnetuksi muun muassa somekilpailuista, joissa on ollut palkintoina suuria määriä rahaa. Tuoreessa muistissa on vielä 10.000 kappaletta euron kolikoita, jotka eräs perheenäiti voitti.

Tänä vuonna jaossa on kirjaimellisesti repullinen rahaa. Kauppias Sampo Kaulanen on ilmoittanut jakavansa jollekin kauppansa seuraajalle rahapalkinnon, jos Jounin Kaupalla on vuoden loppuun mennessä 150.000 seuraajaa Instagramissa. Tavoite on haasteellinen, mutta täysin mahdollinen. Nyt marraskuun puolivälissä seuraajia on jo lähes 67.000.

– Voita repullinen seteleitä! Tykkää kuvaa ja tägää 5 kaveria kelle voisit lahjoittaa osan repun sisällöstä!! Näin olet mukana kisassa! Muista myös vinkata kaverille tästä kisasta NYT, Jounin Kauppa hehkuttaa tempaustaan sosiaalisessa mediassa.