Koira rakastaa liukumista – omistaja joutuu vetämään koiraa perässään

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat osaavat protestoida omistajiaan vastaan näyttävästi mikäli ne eivät haluaisi lähteä pois tai kävellä omistajan ohjaamaan suuntaan. Tällä kerralla videolla nähdään suloinen Munchkin-niminen shih tzu -koira, joka on lyönyt jarrut päälle.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään muutama tilanne, jossa koira ei ole suostunut liikkumaan, se on laittanut jarrut päälle ja mennyt maahan matalaksi. Omistaja vetää koiraa sen valjaisiin kiinnitetystä hihnasta eteenpäin ja koira liukuu pitkin lattioita liikuttamatta jalkojaan.

Katsoja voisi heti ajatella, että koira protestoi omistajaa vastaan eikä halua lähteä, minkä vuoksi videoista saisikin helposti monia hauskoja meemejä. Totuus on kuitenkin se, että Munchkin-niminen koira rakastaa liukumista, minkä vuoksi se lopettaa aina kävelemisen huomatessaan liukkaan lattian.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat