George Clooneyn exä on puumanainen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskaunotar Lisa Snowdon on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa viihdelehdistä, mutta vielä muutama vuosi sitten hän oli runsaasti otsikoissa seurustellessaan viiden vuoden ajan näyttelijä George Clooneyn kanssa. Snowdonin mukaan suhde kaatui liialliseen mediahuomioon.

Nyt Lisa Snowdon on kuvattu Australian Teneriffalla, eli Queenslandissa sijaitsevassa Surfers Paradisessa. Siellä hän odotteli I’m a Celebrity Get Me Out of Here! -realityohjelman kuvausten alkamista ja totuttautui jo viettämään runsaasti aikaa bikineissä.

44-vuotias malli ja televisiotähti Lisa Snowdon oli aikoinaan mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiossa, ja sittemmin hän ryhtyi juontamaan lontoolaisen radiokanavan aamuohjelmaa. George Clooneyn hän tapasi Martini-mainoksen kuvauksissa vuonna 2000. Pari seurusteli viiden vuoden ajan, ja eron jälkeen kaunotar ei ole seurustellut muiden miesten kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash