Näin helposti poltat rasvaa nukkuessasi

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien ihmisten unelmatilanne voi olla se, että heidän ei tarvitsisi tehdä mitään ja paino vain putoaisi. Yleensä painonpudotusvinkit liittyvät siihen miten tulee treenata tai syödä. Nyt Daily Mail -lehti on paljastanut neljä vinkkiä, joiden avulla ihminen voi kuluttaa mahdollisimman paljon myös nukkuessaan.

1. Nuku alasti

Alasti nukkuminen kuluttaa enemmän kaloreita, koska keho käyttää enemmän energiaa lämpimänä pysymiseen.

2. Pieni iltapala

Ihmisten tulisi lääkäri Michelle Brauden mukaan syödä pieni iltapala juuri ennen nukkumaan menemistä. Tällöin aineenvaihdunta pysyy käynnissä yöllä, ihminen saa helpommin nukuttua ja aamulla ei tule ahmittua niin paljon ruokaa. Iltapalan tulisi olla alle 300 kilokaloria.

3. Treenaa illalla

Alkuilta on hyvää aikaa treenaamiselle, koska se vaikuttaa vielä yönkin ajan aineenvaihduntaan ja polttaa rasvaa kehosta henkilön nukkuessa. Liian kovaa treeniä ei kuitenkaan kannata tehdä juuri ennen nukkumaan menemistä, koska se voi vaikeuttaa uneen pääsemistä.

4. Juo greippimehua

Greippimehu auttaa rasvan palamista ja muuttaa kehosta huonoja rasvoja hyväksi.