Poikabänditähden vaimosta alusvaatemalli – tätä vartaloa kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen poppari Brian McFadden muistetaan entisenä Westlife-yhtyeen jäsenenä. Poptähti meni vuonna 2012 naimisiin DJ-mallikaunotar Vogue Williamsin kanssa Italiassa. Viime vuosina 30-vuotiaasta Voguesta on muodostunut suosittu julkkistähti, jota myös paparazzit seuraavat.

Tyylistään useasti palkittu Vogue Williams on nyt ikuistettu mallikuviin, kun hän poseerasi näyttävästi Sunkiss-brändin kampanjakuvissa.

Vogue julkaisee Instagram-blogissaan usein muun maussa lomakuvia, joissa hänet nähdään seksikkäissä bikiniasuissa. Neitokaisen mallivartalo on nykyisin syystäkin haluttu esimerkiksi juuri alusvaatteiden ja bikinien kampanjakuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat