Poikabänditähden vaimosta alusvaatemalli – tätä vartaloa kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen poppari Brian McFadden muistetaan entisenä Westlife-yhtyeen jäsenenä. Poptähti meni vuonna 2012 naimisiin DJ-mallikaunotar Vogue Williamsin kanssa Italiassa. Viime vuosina 30-vuotiaasta Voguesta on muodostunut suosittu julkkistähti, jota myös paparazzit seuraavat.

Tyylistään useasti palkittu Vogue Williams on nyt ikuistettu mallikuviin, kun hän poseerasi näyttävästi Sunkiss-brändin kampanjakuvissa.

Vogue julkaisee Instagram-blogissaan usein muun maussa lomakuvia, joissa hänet nähdään seksikkäissä bikiniasuissa. Neitokaisen mallivartalo on nykyisin syystäkin haluttu esimerkiksi juuri alusvaatteiden ja bikinien kampanjakuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat