Poikabänditähden vaimosta alusvaatemalli – tätä vartaloa kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen poppari Brian McFadden muistetaan entisenä Westlife-yhtyeen jäsenenä. Poptähti meni vuonna 2012 naimisiin DJ-mallikaunotar Vogue Williamsin kanssa Italiassa. Viime vuosina 30-vuotiaasta Voguesta on muodostunut suosittu julkkistähti, jota myös paparazzit seuraavat.

Tyylistään useasti palkittu Vogue Williams on nyt ikuistettu mallikuviin, kun hän poseerasi näyttävästi Sunkiss-brändin kampanjakuvissa.

Vogue julkaisee Instagram-blogissaan usein muun maussa lomakuvia, joissa hänet nähdään seksikkäissä bikiniasuissa. Neitokaisen mallivartalo on nykyisin syystäkin haluttu esimerkiksi juuri alusvaatteiden ja bikinien kampanjakuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash