McDonald’s myy Italiassa Nutella-purilaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nutella on italialaisen Pietro Ferreron kehittämä suklaan korvike, joka toi luksusta 1940-luvun pula-aikaan. Suklaalevite oli alun perin tahnamainen tuote, jota leikattiin tarpeen mukaan paloihin. Nykyisin pähkinäinen suklaa on levitettävää seosta, jota myydään ympäri maailman.

McCafe on nyt julkaissut uusimman hittituotteensa. Kyseessä on hampurilaista muistuttava, mutta kuitenkin pullannäköinen Nutellalla täytetty leivos. Sweety con Nutella -nimistä herkkua aletaan myymään ainakin amerikkalaisissa McDonald’sin kahviloissa, The Sun uutisoi.

Hasselpähkinästä, maidosta ja kaakaosta sokerin sekä palmuöljyn kanssa valmistettu Nutella on italialainen suosikkiherkku. Suklaalevitettä käytetään yleisesti jälkiruokiin ja leivän päällä. Uudessa McDonald’sin leivoksessa oleva suklaalevite on pullan sisältä löytyvä valuva yllätys.

• Sweety con nutella ?? #breakfast #mccafe #mcdonalds #sweetyconnutella #nutella

A photo posted by Tony Centritto ?? (@tonycentritto) on