Nainen löysi mekostaan kuolleen rotan – haastoi Zaran oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaatteissa voi olla ostohetkellä monenlaisia vikoja, mutta harvoin niiden sisältä löytyy kuollut rotta. Nyt 24-vuotias newyorkilainen Cailey Fiesel on haastanut Zara-vaateketjun oikeuteen huomattuaan, että mekkoon oli ommeltu sisään kuolleen rotan ruumiinosia.

Fiesel osti mekkonsa heinäkuussa ja puki sen ylleen töihin ensikerran kuukautta myöhemmin. Työpaikalla hän alkoi päivän mittaan haistaa erittäin epämiellyttävää hajua, joka tuntui lähtevän mekosta. Manhattanilaiseen tuomioistuimeen jätetyn kanteen mukaan haju ei poistunut, vaikka nainen käveli ympäri toimistoa.

Lopulta Cailey Fiesel paikallisti hajun hänen uuteen mekkoonsa. Sen sisäpuolella jokin tuntui raapivan hänen jalkaansa, joten nainen ryhtyi tarkastelemaan asuaan. Eräässä saumassa oli selvästi nähtävissä rotan käpälä ja muita osia kuolleesta rotasta.

Splash
Splash
Splash
Splash