Rakastelu autossa päättyi traagisesti – pariskunta kuoli häkämyrkytykseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Auto on yksi yleisimmistä paikoista seksin harrastamiseen. Valitettavasti ajoneuvoissa rakastelemisessa piilee vaara, ja tämän saivat kokea myös epäonniset venäläisnuoret. He kuolivat häkämyrkytykseen kesken seksin.

Venäläiset Artem ja Anna olivat seurustelleet muutaman kuukauden ajan. Kaksikko oli järjestänyt salaisen tapaamisen lukittuun autotalliin. Täysi-ikäinen Artem oli hakenut 20-vuotiaan Annan sinne omalla Skoda Felicia -henkilöautollaan. Pari aloitti sekstailemisen autossa talliin saavuttuaan.

Koska autotallissa oli kylmä, pani Artem henkilöautonsa käyntiin. Teko osoittautui kohtalokkaaksi, sillä pariskunta kuoli häkämyrkytykseen kesken rakastelun. Heidät löydettiin autosta alastomina etsintöjen päätteeksi, Daily Mail uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.