Koripallolegenda Shaq löysi uuden rakkaan – valtava kokoero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu koripallotähti Shaquille O’Neal oli muutama vuosi sitten otsikoissa, kun hänen väitettiin pettäneen Shaunie-vaimoaan Vanessa Lopezin kanssa. Avioeron jälkeen Shaq esitteli uuden tyttöystävänsä Hoopzin, jonka kanssa suhde sittemmin päättyi.

Eilen Shaquille O’Neal kuvattiin uuden ihastuksensa Laticia Rollen kanssa Miami Beachilla, Yhdysvalloissa. Koripallotähti ja hänen uusi tyttöystävänsä ovat aikaisempien suhteiden tapaan hieman eri kokoluokkaa, ja paparazzikuvista nähdään miten pieneltä Rolle miesystävänsä rinnalla näyttää. Shaq kertoi aiemmin kosineensa jo Laticiaa, mutta kummallakaan ei näkynyt sormusta.

Shaquillen ex-vaimo Shaunie haki avioeroa miehestään marraskuussa 2009, ja tuolloin hän yritti myös päästä miehensä kanssa sopimukseen avioerossa jaettavasta omaisuudesta. Sopimukseen ei kuitenkaan päästy, joten hän palkkasi yksityisetsivän hankkimaan tietoa, jolla hän saisi lypsettyä lisää miljoonia mieheltään. Avioero päätyi siis lopulta melko sotkuiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash