MMA-ottelija rajasi fanit pois yhteiskuvasta – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias MMA-ottelija Conor McGregor voitti juuri Eddie Alvarezin, jota vastaan hän kamppaili lauantaina UFC 205 -tapahtumassa. Voitokkaan ottelun sijaan mies on kuitenkin tällä hetkellä otsikoissa aivan muista syistä. Miestä mollataan nyt sen vuoksi, että hän leikkasi yhteiskuvasta faninsa pois, koska halusi ilmesesti julkaista kuvan vain itsestään.

Erin Safran oli nähnyt Conor McGregorin kadulla ja pyytänyt mieheltä heti yhteiskuvaa. Nainen oli julkaissut kuvan Instagramissa, jossa McGregor oli sen ilmeisesti huomannut. Mies oli pitänyt kuvaa niin hyvänä, että hän oli päättänyt tallentaa sen puhelimeensa, rajata siitä fanit pois ja julkaista sen eteenpäin omissa kanavissaan vain kuvana itsestään.

Safran oli nähnyt, että hänen idolinsa oli leikannut hänet pois kuvasta. Safran julkaisi kummatkin kuvat Twitter-kanavallaan ja kirjoitti muille lohdutukseksi: ”Jos sinulla on huono päivä, muista, että Conor McGregor rajasi minut yhteiskuvastamme pois”.

Three legends.

A photo posted by Erin Safran (@erinsafran) on

Gucci mustard

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on