Ryan Reynolds ihastui Blake Livelyyn: ”Seksin jälkeen tiesin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Blake Lively ja Ryean Reynolds ovat olleet naimisissa nyt neljä vuotta ja kasvattaneet tänä aikana perhettään kahdella lapsella. Nyt Ryan Reynolds paljasti GQ-lehden haastattelussa, milloin hän tiesi rakastuneensa Blake Livelyyn.

40-vuotias Reynolds kertoi haastattelussa, että hän tiesi olevansa vaimoonsa rakastunut heti ensimmäisen rakastelun jälkeen. Hän selitti kuitenkin vielä tarkemmin, että kaikki alkoi ravintolasta, joka oli myöhään auki. Lopulta Lively ja Reynolds olivat olleet kahdestaan ravintolassa, jolloin mies oli pyytänyt Reynoldsia hänen kanssaan tanssimaan.

Kun Lively ja Reynolds olivat tanssineet lähekkäin ravintolassa kaksin, hän oli tiennyt, että nyt jokin raja oli ylitetty. Tämän jälkeen he menivät vielä samaan osoitteeseen jatkamaan iltaa, mutta Reynolds tarkensi, että suhteen laita oli kuitenkin jo melko selvä ennen seksiäkin.