Saara Aalto paljastui nyt ylivoimaiseksi ykköseksi – supersuosio vain kasvaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti oli viime viikonloppuna Britannian X Factorin suosituin artisti suurella todennäköisyydellä, sillä hän voitti ylivoimaisesti kaikki ennen virallista tulosta julkistetut gallupit. Nyt supersuosio on jatkunut verkossa erittäin näyttävästi.

Stara uutisoi viime lauantaina jo heti tuoreeltaan Saara Aallon huikeasta Barbara Streisandin ja Donna Summerin discohitin esityksestä videon kera. Kaikista mukana olleista finalisteista julkaistiin samanlainen X Factorin virallinen YouTube-video, joten videoiden katsojamäärät kertovat nyt melko luotettavasti miten kunkin laulajan suosio jakaantuu.

Stara selvitti tänään, että Saara Aalto on myös YouTube-videonsa katsojamäärän perusteella täysin suvereenisti kilpailun tämän hetken suosituin tähti. Hänen esityksensä on nyt katsottu vajaassa neljässä päivässä huikeat 1,43 miljoonaa kertaa, kun toiseksi katsotuimman Honey G:n esitys jää vaivaiseen 325.000 katsojaan. Heikoimmin menestyneellä Emily Middlemasilla on vain 190.000 katsojaa.

Saaralla on tällä hetkellä enemmän katsojia kuin kaikilla muilla finalisteilla yhteensä. Hänen suosionsa on siis noussut Britanniassa ennätysmäisiin lukemiin, mikä lupaa erittäin hyvää jatkolle. Tällä viikolla finalistit esittävät elokuvamusiikkia. Saara nousee seuraavan kerran X Factorin lavalle lauantaina illalla.