Lepakko yllätti Adelen keikalla – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Adele lukeutuu selkeästi tämän hetken menestyneimpiin artisteihin, sillä jopa lepakot haluavat päästä näkemään tähden livenä. Tähden taannoinen Mexicon keikka sai yllättävän käänteen siivekkään otuksen ilmaannuttua lentämään lavan tuntumaan.

Lavalla esiintymässä ollut Adele huomasi yleisön yläpuolelle ilmestyneen lepakon. Hän alkoi heiluttamaan käsiään siipien lailla ja kommentoi asiaa omaan humoristiseen sävyynsä.

– Voi luoja, sehän on lepakko! Tervetuloa Mexicoon. Olen iloinen saadessani olla täällä, mutta Jeesus Kristus, Adele totesi.

Yllättävä välikohtaus tallentui videolle yleisössä olleen fanin toimesta. Se on sittemmin lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa Twitter-käyttäjä H Ramosin toimesta.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat