Spaissari on elämänsä kunnossa – vatsalihakset kuin terästä!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, on musiikkiuransa jälkeen toiminut muun muassa America’s Got Talent ja X Factor Australia -ohjelmassa tuomarina. Nainen on kolmen lapsen äiti, ja nuorinta lastaan Madison Brown Belafontea hän odottikin viimeisillään raskaana kun hän oli tuomarina televisio-ohjelmissa.

Melanie on aloittanut uudelleen rankan treenirutiinin, jonka tulokset ovat alkaneet näkymään todella selvästi naisen vartalossa. 41-vuotias laulaja treenaa henkilökohtaisen ohjaajansa kanssa muun muassa ulkona tehden erilaisia kunto-, juoksu-, ja nyrkkeilyharjoitteita.

Melanie kuvattiin ulkona puistossa kun hän oli suorittamassa päivän treeniään. Nainen treenasi trikoissa ja niukassa yläosassa, joka koostui vain urheiluliiveistä paljastaen naisen todella treenatut vatsalihakset. Kolmen lapsen äiti näyttäisi olevan nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat