Nainen nukahti iPhone kädessä – sai pahat palovammat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Sydneyssä asuva nainen kertoo saaneensa toisen asteen palovammoja älypuhelimestaan. Melanie Tan Palaezin mukaan palovammat syntyivät, kun hän nukahti iPhone 7 -puhelimen käsivartensa päällä.

Pelaez oli katsellut nukkumaan mennessä elokuvia latauksessa olleesta puhelimestaan. Kun hän heräsi aamulla, hän tunsi kipua punertavassa käsivarressaan. Sairaalassa Pelaezin todettiin saaneen toisen asteen palovammoja, jotka vaikuttivat olevan News.com.au -uutissivuston mukaan ylikuumentuneen iPhone 7 -puhelimen aiheuttamia.

Apple on sittemmin ilmoittanut tutkivansa tapausta. Gizmodo-sivuston mukaan älylaitteista poistuu usein latauksen yhteydessä ylimääräistä lämpöä ylimääräisen kuumenemisen ehkäisemiseksi. Tästä syystä laite saattaa pahimmillaan aiheuttaa palovammoja, mikäli ihminen on sattunut esimerkiksi nukahtamaan sellaisen päälle.