Nudistin paljas peppu ilmestyi pariskunnan raskauskuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valokuvaussessioita suunnitellessa kannattaa varmistaa, saattaako kuvauspaikalle eksyä odottamattomia vieraita. Verkossa levinneessä kuvassa pariskunnan romanttisten kuvausten taustalle on ilmestynyt ilkosillaan oleva mies.

Imgur-sivustolla jaetussa otoksessa lastaan odottavasta pariskunnasta ollaan ottamassa valokuvia San Franciscon Baker Beachilla. Heidän poseeratessa Golden Gate -silta taustallaan, kuvan vasemmalla puolella näkyy alaston mies takapuoli kameraan päin.

Kuvaukset olisi ollut syytä suunnitella tarkemmin, sillä Baker Beachin pohjoispuoli on Daily Mail -lehden mukaan nudistiranta. Rannan verkkosivujen etiketissä vieraita kehotetaan olemaan valokuvaamatta ja tuijottamatta nudisteja. Turistien ei ole kuitenkaan pakko riisuuntua mikäli he eivät halua, vaan kaikki ovat tervetulleita rannalle sellaisena kuin he ovat.

 

http://imgur.com/kuikQ9P