Toto-yhtye kiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

40 miljoonaa levyä myynyt Toto-yhtye saapuu heinäkuussa kiertueella Suomeen. Yhtye nähdään Haminassa Rockin’ Bastioni -festivaaleilla perjantaina 28. heinäkuuta, Tammisaaren Stallörinpuistossa Juli Festivalenilla 29. heinäkuuta ja Joensuun Laulurinteen festivaalialueella 30. heinäkuuta.

Vuonna 1977 Kaliforniassa perustetun ja lukuisia listahittejä ympäri maailman saavuttaneen Toton musiikissa yhdistyvät monenlaiset musiikkilajit, kuten pop, rock, soul, funk, progressiivinen rock, hardrock, r&b, blues ja jazz. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Hold the Line, Rosanna ja Africa. Toto nousi koko maailman tietouteen vuonna 1982 Toto IV –albumillaan.

Historiansa aikana Toto on hajonnut vuonna 2008 ja tehnyt paluun kaksi vuotta myöhemmin. Toto saapuu Suomeen kokoonpanossa, jonka rungon muodostavat legendaariset kitaristi ja laulaja Steve Lukather, kosketinsoittaja ja laulaja David Paich, kosketinsoittaja Steve Porcaro ja laulaja Joseph Williams.