Huippumalli-Karlien asu ei jättänyt arvailun varaa – kullanhohto nuoli vartaloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taylor Swiftin parhaana ystävänä tunnettu Karlie Kloss on Victoria’s Secret -alusvaatemerkin riveissä työskentelevä huippumalli. Kloss on viime aikoina esimerkiksi poseerannut Voguen kannessa, esiintynyt Swiftin Bad Blood -musiikkivideossa ja aloittanut oman videoblogin.

Maailman 11. eniten tienaavaksi supermalliksi vuonna 2015 noussut Karlie Kloss on nyt näyttäytynyt New Yorkissa, jossa hän saapui Paris Women of Worth -tapahtumaan Piere-hotelliin. Karliella oli yllään upea kullanhohtoinen ja tyköistuva iltapuku, joka korosti hänen vartaloaan upeasti.

Karlie Kloss ryhtyi taannoin pitämään YouTubessa Klossy-nimistä videoblogia, jossa supermalli antaa faneilleen mahdollisuuden päästä näkemään hänen arkipäivän elämäänsä. Videoilla mallit esimerkiksi matkustavat Lontooseen muotinäytöstä varten ja näyttävät elävän yhdessä unelmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash