Uber-kuski räppäsi mummoille – saivat todella erikoisen kyydin

Autot Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Työkseen uberia tai takseja ajavat kuskit tapaavat työpäiviensä aikana paljon erilaisia ihmisiä. Kyytiin astuvat ihmiset saattavat avautua todella henkilökohtaisistakin aiheista kuskeille, koska ajattelevat, että he eivät tule enää sen pienen hetken jälkeen näkemään kuskeja. Nyt eräs kuski päätti samalla idealla ottaa kolme kyytiin astunutta vanhempaa naista koeyleisökseen.

Dylan Montayne tekee omaa musiikkia. Hän työsti juuri uutta kappalettaan ja päätti antaa sen kolmelle kyytiläiselleen kuunteluun. Mies räppäsi taustanauhan päälle automatkan aikana ja kolme vanhempaa naista kuuntelivat mielenkiinnolla miehen tuotoksia.

Räppi alkaa hymyilyttämään naisia ja toinen takapenkillä istuvista alkaa tanssimaankin musiikin tahtiin. Montaynen koeyleisö näytti melko tyytyväiseltä miehen suoritukseen ja räppäri taisikin saada hyväksyvän vastaanoton koeyleisöltä uudelle kappaleelleen.