Isla Fisherillä liian rohkea kaula-aukko – yritti itsekin peitellä sitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia töitään ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

Vuonna 2014 maailman toiseksi seksikkäimmäksi valittu Isla Fisher bongattiin eilen pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän osallistui Nocturnal Animalsin jatkobileisiin New Yorkissa. Isla oli valinnut ylleen mustan iltapuvun, jossa oli rohkea rintavaon paljastava kaula-aukko. Kuvaajat nähtyään Fisher tuli katumapäälle ja yritti peitellä etumustaan.

Nyt 39-vuotias Isla Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä aikoinaan juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, seitsemänvuotias Olive ja nelivuotias Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyi medialta salassa liki puolen vuoden ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash