Jessica Bielillä 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa – hyppäsi riemusta veteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Jessica Biel jakaa Instagram-tilillään kuvia ja videoita hänen arjestaan näyttelijänä, äitinä ja Justin Timberlaken puolisona. Biel ylitti kanavallaan juuri kahden miljoonan seuraajan rajan eikä voisi olla asiasta onnellisempi.

Jessica Biel hyppi riemuissaan saadessaan yli kaksi miljoonaa seuraajaa hänen Instagram-tililleen. Hienoa seuraajalukemaa juhlistaakseen nainen julkaisi kanavalla lyhyen ja riemukkaan videon, jossa hän kuvatekstin mukaan hyppii voltteja onnesta. Videossa nainen on hyppäämässä mereen tekemällä takaperin voltin.

Ennen kahden miljoonan seuraajan ylittymistä Jessica Biel julkaisi viimeksi kaksi viikkoa sitten kuvan, joka on otettu Halloweenina. Kuvassa Jessica Biel ja Justin Timberlake ovat viemässä Silas-poikaa karkkikierrokselle koko perhe samantyylisiin asuihin pukeutuneena.

I'm flipping out, you guys: 2 million! Thank you.

A video posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Happy Halloween from Poppy, Branch and lil Branch. We be Trollin'…

A photo posted by Jessica Biel (@jessicabiel) on