Kuvat Saara Aallon harjoituksista – näyttävä show tulossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto paljasti eilen, että hänen tämän päivän esityksensä koreografia meni vielä eilen hieman uusiksi. Tänä iltana Saara on kovan paikan edessä, sillä hänen kilpailukappaleensa on haastava valinta. Nyt Starassa nähdään valokuvia X Factorin eilisistä harjoituksista.

Lontoossa Fountain Studioilla ikuistetuissa kuvissa Saara nähdään harjoittelemassa esitystään ja sen koreografiaa. Tiedossa ei ole onko kuvat ikuistettu muutosten jälkeen vai ennen niitä. Kuvien perusteella luvassa on jälleen näyttävä visuaalinen show, kuten Saaralla tähänkin saakka.

Tämän päivän kilpailukappaleeksi valittu Celine Dionin Titanic-tunnuskappale My Heart Will Go On on melko kulunut klassikko, mikä huolettaa monia Saaran faneja. Saaran tulisi onnistua esityksessään täydellisesti ja tuomaan kappaleeseen jotain uutta, että jatkopaikka olisi varma. Toisaalta hän on parhaillaan koko kisan suosituin laulaja, joten odotukset ovat korkealla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash