Mies näyttää melovan normaalisti – kunnes katsoja vilkaisee mereen!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Surffaajat ja melojat joutuvat välillä merellä vastakkain haiden kanssa. Nyt eräs kalastaja meloi kajakkinsa kanssa haiden seassa eikä häntä näyttänyt tilanne juurikaan pelottavan.

YouTube-videolla nähdään miten mies meloo kirkkaassa merivedessä kajakillaan, jonka ali ui jatkuvasti monia haita. Vedessä on paljon haita, jotka kiertävät kajakkia ja yrittävät välillä tehdä liiankin läheistä tuttavuutta melojan kanssa.

Mies oli ystävineen matkustanut Saint Helenaan Ascension-saarelle. He olivat käyneet sukeltamassa monina päivinä ja nähneet paljon haita. Miehet oppivat nopeasti, että haille täytyy heti näyttää, että miehet eivät ole niiden ruokaa. Miehen mukaan vedessä täytyy olla heti haita ylempänä eikä pelätä tai hai alkaa pitämään sukeltajaa lounaanaan.