Tässä se on! Video Saara Aallon tyrmäävän upeasta Titanic-klassikosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factorissa yhä upeasti mukana oleva suomalainen Saara Aalto esitti tänään etukäteen haastavaksi todetun elokuvaklassikon, jota pidettiin myös liian itsestäänselvänä valintana. Parhaillaan yhä käynnissä olevassa suorassa lähetyksessä Saara onnistui upeasti.

Saaran kilpailukappaleena kuultiin tällä kertaa Celine Dionin My Heart Will Go On, mutta kappaleen kuluminen ei näkynyt esityksessä. Sen sijaan Saara onnistui jälleen kerran yllättämään positiivisesti niin tuomarit kuin yleisönkin.

Esityksessä ei tällä kertaa nähty kovin paljon liikehdintää, mutta visuaalisuuteen oli panostettu muilla tavoilla. Video esityksestä on juuri julkaistu verkossa, ja voit katsoa sen tuoreeltaan tämän artikkelin lopusta.

Finalistit esittävät tänään kilpailukappaleensa, ja siitä alkaa vuorokauden kestävä äänestys. Viime viikolla Saara sai mitä ilmeisimmin eniten ääniä kaikista finalisteista ja lisäksi hän dominoi ylivoimaisesti myös erilaisia lukijaäänestyksiä. Sunnuntai-iltana nähdään miten brittikatsojat ottivat vastaan Saaran tuoreimman esityksen.