Hylätty apinavauva löysi kodin vuohien keskuudesta – hellyttävä video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus hylätyt ja kaltoin kohdellut eläinvauvat löytävät uuden rakastavan kodin omiensa sijaan toisen lajin keskuudesta. Yksi tällainen tapaus nähdään hellyttävällä videolla, jossa pieni apina löysi paikkansa maailmassa vuohilaumasta.

Kiinalainen maanviljelijä Zhong Shu törmäsi yllättävään näkyyn paimentaessaan eräänä päivänä vuohilaumaa. Hänen mukaansa apinavauva ja vuohet ovat olleet jo usean päivän ajan erottamattomia. Apina vaikuttaa kokevan turvallisuuden tunnetta vuohien keskuudessa.

– Joka kerta kun suljin vuohet niiden aitaukseen, apina oli jonkun vuohen selässä. Yritin tarjota apinalle banaania mutta se ei syönyt sitä, se vain piteli tiukasti kiinni vuohesta, Zhong Shu kuvailee The Dodo -sivuston mukaan.

Vaikka apina vaikuttaa viihtyvän hyvin vuohien kanssa, suunnittelevat paikalliset viranomaiset eläimen ottamista huostaan. Siitä tullaan pitämään huolta paikallisessa eläintarhassa kunnes apina on tarpeeksi vanha selvitäkseen itsekseen luonnossa.