Nyt näyttää hyvältä! Saara Aalto ylivoimainen ennakkosuosikki tänään

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalaisten huomio kiinnittyy jälleen tänä iltana Lontooseen ja Fountain-studioille, jossa kisaillaan parhaillaan Britannian X Factor -kilpailun jatkopaikoista. Suora lähetys on parhaillaan alkamassa, ja ennakkotiedot povaavat Saaralle suoraa jatkopaikkaa.

X Factor UK kysyi Facebookissa ohjelman faneilta ja seuraajilta kenen tulisi tänään päästä suoraan jatkoon. Ylivoimainen enemmistö vastaajista, joita on tätä kirjoittaessa yli 800, pitää Saaraa parhaana laulajana ja haluaa hänet jatkoon.

– Onpa typerä kysymys. Saara oli aivan ylivoimainen eilen. Saara voittoon, Paul Butt kommentoi.

– Saara ansaitsee 10 tähteä, ei viittä. Hän on maailmanluokan laulaja ja minusta hän ansaitsee kaikki äänet, Che Terry ylisti.

– Saara oli eilen uskomaton ja se todella näytti mihin hänen äänensä kykenee. Celinen kappale oli uskomaton. Hän on ollut kovan paineen alla, kun esitettävänä oli noin massiivinen kappale. Se onnistui kuitenkin fantastisesti, Kira Neale kommentoi.

Saara esitti eilen lauantaina kilpailukappaleenaan Celine Dionin klassikon My Heart Will Go On, joka tiedettiin etukäteen haastavaksi valinnaksi kappaleen kuluneisuuden ja itsestäänselvyyden vuoksi. Saara onnistui kuitenkin ylittämään odotukset ja esitti kappaleesta todella upean version. Katsojat ovat sosiaalisen median perusteella olleet lähes yksimielisiä, että Aalto oli jälleen kerran paras laulaja kaikista finalisteista.