Vihkisormus katosi kasvimaalle – järjenvastainen löytö vuosien päästä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus kulminoituu siihen minuuttiin, kun mies polvistuu vaimonsa eteen sormuksen kanssa ja pyytää häntä vaimokseen. Sormuksesta tulee ikuisen liiton symboli, jota kannetaan nimettömässä kuolemaan saakka. Saksalainen mies kadotti sormuksensa.

WDR-lehti uutisoi uskomattomasta sattumasta, kun 82-vuotiaan miehen kadonnut vihkisormus lopulta löytyi. Kolme vuotta kadoksissa ollut sormus oli puutarhassa kasvaneen porkkanan ympärillä. Luontoäiti palautti arvokkaan esineen harvinaislaatuisen hienolla tavalla.

Tapaus sattui Saksan Bad Münstereifelin alueella. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kadonnut sormus löytää takaisin omistajalleen. Kerroimme taannoin 15 vuoden jälkeen pihalta löytyneestä vihkisormuksesta.