Nicole Scherzinger juhli huippuseksikkäänä – aamuviiteen saakka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole Scherzinger on parhaillaan tuomaroimassa Saara Aallon tähdittämää Britannian X Factor -kilpailua, mutta samalla hän on ehtinyt myös juhlia vapaa-ajallaan. Lauantaina hänet kuvattiin nauttimassa vapaaillasta Lontoon yöelämässä, jossa hän näyttäytyi niukassa asussa.

Nicole oli pukeutunut vihreänsävyiseen bilemekkoon, kun hän suuntasi Corinthia-hotellissa järjestettyyn Global Gift -gaalailtaan. Julkkiskaunotar saapui juhliin suoraan X Factorin kuvauksista. Juhlat jatkuivat Tape-klubilla peräti viiteen aamuyöllä.

38-vuotias Nicole Scherzingerin huhuttiin taannoin seurustelevan poptähti Calvin Harrisin kanssa. Nicole itse kiisti väitteet jyrkästi ja kertoi kävelleensä Calvin Harrisin seurassa yökerhoon kivetyksellä korkeilla koroilla, minkä vuoksi hän oli ottanut Harrisista tukea. Scherzinger kertoi, että hänet ehdittiin jo nimeämään parin valokuvan perusteella isoimmaksi pettäjäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat