Taaperon ja koiran suloinen leikki – näinkin pallon voi heittää

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset keksivät lemmikkiensä kanssa yleensä todella nopeasti hauskoja leikkejä. Nyt videolla nähdään leikki, jossa taapero lyö pesäpallomailalla palloa, jonka koira noutaa innoissaan.

YouTube-videolla nähdään ihana pikkupojan kehittelemä palloleikki, jonka avulla taapero pystyy lyömään pallon kauas koiran noudettavaksi. Poika asettaa pallon tolpan päälle ja lyö sitä pesäpallomailalla. Taaperolla on ikäisekseen todella hyvä lyöntitarkkuus ja hän osuukin palloon täydellisesti.

Isä kuvaa koiran ja pojan leikkimistä huvittuneena kun koira juoksee hakemaan palloa. Koira tuo pallon ja poika valmistautuu lyömään sitä uudestaan. Tällä kerralla lyönti ei kuitenkaan osunut palloon ja poika kierähti lyönnin voimasta piruetin kautta takapuolelleen maahan.