Koirat jäivät yksin kotiin – seksiorgiat alkoivat heti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonny Calderon -niminen lukiolaispoika oli vanhempiensa poissa ollessa järjestänyt kotitalossaan juhlat, jotka olivat riistäytyneet käsistä. Samanlaiset tapaukset estääkseen Jonnyn äiti oli asentanut taloon kamerat, joiden kautta hän voisi vahtia poikaa ja taloa ollessaan itse poissa kotoa. Pojan pahanteon sijaan kameralle tallentui kuitenkin jotain aivan muuta.

Jony julkaisi Twitterissä kuvia ja viestin, jonka hänen äitinsä oli lähettänyt. Viestissä luki: ”Nyt riittää. Vien koiramme kastroitavaksi”. Kameroiden tallentamista kuvista näkyy miten perheen valkoinen maltankoira Chico nuolee Chloe-nimisen bulldoggin alapäätä. Bulldoggi näyttää nauttivan tapahtumasta vähän liiankin paljon.

Näky on huvittanut ihmisiä niin paljon, että twiittiä on jaettu jo yli 105.000 kertaa Twitterissä. Jonny on kuitenkin selittänyt myöhemmin koirien käytöstä Buzzfeed-lehdelle. Chloe-bulldoggi on niin lihava ja kankea, että se ei pysty putsaamaan omaa alapäätään. Kuukautisten aikaan tosiystävyytensä todistava Chico näyttäisi rientäneen koirakaverinsa avuksi.