Koira oli hukkumassa avantoon – silminnäkijä riisui paitansa ja ryhtyi toimeen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella venäläisvideolla nähdään sankariteko, jossa mies pelastaa epäitsekkäästi pulaan joutuneen koiran. Hurja tilanne ikuistettiin Kostroman kaupungissa 7. Marraskuuta 2016. Koira oli tippunut Shagovskom-lammen jäällä olevaan avantoon.

Paikallinen Alexander Levashov kuvasi tilannetta odottaessaan viranomaisia saapumaan paikalle, kun hän huomasi yhtäkkiä paidattoman miehen juoksevan kohti koiraa.

Mies yritti auttaa eläintä pääsemään takaisin maalle. Peloissaan ollut koira oli lähellä purra miestä, mutta paidaton sankari ei auttanut tämän häiritä pelastustoimia. Levashov paljasti VK-yhteisöpalvelussa viranomaisten saapuneen pian paikalle ja paidattoman miehen saaneen ensihoitoa pelastusoperaatiossa saamilleen haavoille.