Suomessa muka ruuhkaa? Katso tämä video!

Autot Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sen lisäksi, että Los Angeles tunnetaan sen eturivin näyttelijöiden tarjoamasta glamouristaan ja Hollywoodin sykkeestä, tiedetään kaupungin liikenteen olevan ruuhkainen. Los Angelesissa ei yksinkertaisesti kannata liikkua autolla kello 15.00 – 19.00 välisenä aikana – ainakaan arkisin.

Etelä-Kalifornian tapahtumista raportoiva uutiskanava ABC7 on julkaissut videokuvaa läntisestä Los Angelesista. Videolla näkyy, minkälainen liikenneruuhka on kasautunut suurkaupungin 405-moottoritielle. Los Angelesissa on ruuhka-aikoina joskus järkevämpi välttää suuria teitä ja oikoa lähiöiden läpi.

Kaikki Enkelten kaupungissa asuvat tietävät, että toisinaan liikenne pakkautuu usean tunnin ajaksi. Tästäkin huolimatta kalifornialainen liikennekulttuuri on pääosin ystävällistä ja toiset huomioon ottavaa. Suomalaiset kuljettajat repivät pelihousunsa yleensä jo viiden minuutin jonottamisen jälkeen.