Bokseri mallinukkehaasteessa – huikea suoritus videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on noussut lyhyen ajan sisällä todella suosituksi täysin uudenlainen somehaaste #mannequinchallenge. Mallinukkehaasteessa ihmiset pysähtyvät ja ovat kuin mallinukkeja kuvaajan kuvatessa heitä ja liikkuessa kameran kanssa heidän ympärillään.

Nyt YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten todella tottelevainen bokserirotuinen koira on suoriutunut haasteesta. Koira pystyy olemaan uskomattoman hyvin paikoillaan kun sen omistaja kiertää koiraa kameran kanssa.

Monet julkkikset Britney Spearsista Destiny’s Child -tyttöbändiin saakka ovat osallistuneet innoissaan haasteeseen. Nyt myös monet koiranomistajat ovat alkaneet kuvaamaan videoita, joissa heidän lemmikkinsä ovat eri tilanteissa mahdollisimman paikoillaan.